۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۴
کد خبر: ۷۵۶۲۹۱

فراخوان پذیرش حوزه های علمیه + فیلم

فراخوان پذیرش حوزه های علمیه + فیلم
مرکز مدیریت حوزه های علمیه کشور در راستای تربیت نیروی توانمند، متخصص و متعهد در عرصه طلبگی و تبلیغ دین از میان واجدان شرایط دانش پژوه می پذیرد.

 به گزارش سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه در راستای تربیت نیروهای توانمند، متخصص و متعهد در عرصه‌های علمی، پژوهشی، تبلیغی، فرهنگی، آموزشی و ... برای تحقق مأموریت ابلاغی آیه «نَفْر»، از داوطلبان مقاطع تحصیلی متوسطه اول، دوم و دانشگاهی در سراسر کشور ثبت نام می کند.

خدای متعال در آیه ۱۲۲ سوره توبه معروف به آیه «نَفْر» می فرماید «وَمَا کَانَ الْمُؤْمِنُونَ لِیَنْفِرُوا کَافَّةً ۚ فَلَوْلَا نَفَرَ مِنْ کُلِّ فِرْقَةٍ مِنْهُمْ طَائِفَةٌ لِیَتَفَقَّهُوا فِی الدِّینِ وَلِیُنْذِرُوا قَوْمَهُمْ إِذَا رَجَعُوا إِلَیْهِمْ لَعَلَّهُمْ یَحْذَرُونَ»، بر این اساس مأموریت مهم «تفقه در دین و تبلیغ» یک مأموریت ابلاغی الهی است که باید آن را اجرایی کرد.

تعداد بازدید : 3

نوجوان‌ها و جوان‌های علاقمند به حضور در پادگان سربازان حضرت ولیعصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) تا آخر اردیبهشت ۱۴۰۳ فرصت دارند با مراجعه به پایگاه سنجش و پذیرش حوزه‌های علمیه به آدرس paziresh.ismc.ir مسیر خود را برای ادامه تحصیل و خدمت به مکتب اهل بیت(ع) و مردم عزیز انتخاب کنند.

شرایط پذیرش:

برخورداری از صلاحیت‌های اعتقادی، اخلاقی و اجتماعی؛

اعتقاد و التزام به ولایت فقیه و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران؛

تابعیت جمهوری اسلامی ایران؛

سلامت جسمی و روحی

نداشتن منع قانونی از نظر نظام وظیفه

حداکثر سن ۱۸ سال برای دارندگان قبولی هشتم متوسطه اول (مدت سنوات تحصیل در مقاطع بالاتر و نیز خدمت سربازی به حداکثر سن اضافه می‌شود.)

داشتن قبولی حداقل پایه هشتم دوره اول متوسطه برای پذیرش در برنامه آموزشی جاری و جدید حوزه و حداقل قبولی پایه دوازدهم متوسطه دوم برای پذیرش در برنامه آموزشی سفیران هدایت از شرایط اختصاصی هر یک از برنامه های آموزشی حوزه می باشد.

آزمون ورودی:

آزمون ورودی متمرکز روز ۱۵ تیر ماه ۱۴۰۳ در بیش از ۵۰ مرکز آزمون سراسر کشور برگزار می شود.

ارزیابی علمی داوطلبان هم از طریق بررسی سوابق تحصیلی چند سال گذشته آنان انجام می شود.

اعطای مدرک معتبر:

به دانش‌آموختگان هر یک از سطوح حوزوی، دانشنامه علمی سطح مربوطه اعطا می شود.

دارندگان مدارک علمی حوزوی برابر مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی از کلیه مزایای علمی و استخدامی کشوری برخوردار هستند.

آینده شغلی روشن:

دانش‌آموختگان هر یک از مقاطع حوزوی متناسب با رشته و تخصص خود می توانند به عنوان کارشناس در راستای ماموریت های حوزوی در یکی از شئون روحانیت و  عرصه‌های مختلف همچون، هیئت علمی و تدریس در جوامع علمی حوزوی و دانشگاهی، وکالت، قضاوت، مشاوره، روانشناسی، تربیت، اخلاق، پژوهش، نویسندگی، تبلیغ، اجتهاد، مدیریت و ... در زمینه پاسخگویی به نیازهای جامعه بشری در سطح ملی و بین الملل ایفای نقش کنند.

راه های ارتباطی:

داوطلبان عزیز می‌توانند برای کسب اطلاعات از شرایط و مراحل پذیرش و یا ثبت‌نام به پایگاه سنجش و پذیرش حوزه‌های علمیه به آدرس paziresh.ismc.ir مراجعه کنند. همچنین برای دریافت پاسخ سؤالات و یا راهنمایی و مشاوره به مدیریت های استانی حوزه و مدارس علمیه سراسر کشور مراجعه کنند.

آدرس و شماره تماس مدیریت های استانی و مدارس علمیه در پایگاه سنجش و پذیرش حوزه بارگذاری شده است.

نشانی پایگاه سنجش و پذیرش حوزه های علمیه:

paziresh.ismc.ir

کانال اطلاع رسانی سنجش و پذیرش حوزه های علمیه در ایتا:

eitaa.com/pazireshhowzeh

ارسال نظرات